PDF Editor

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  tumpelox 3 kuukautta, 2 viikkoa sitten.
Tekijä
hope.hopeless176662
Osallistuja (Participant)

Hei!

Mikä mahtaisi olla hyvä ja ilmainen PDF Editor? Olisin  muutamia kertoja tarvinnut ko. editoria ja olen joskus käyttänyt noita, jossa tiedosto lähetetään johonkin nettiosoitteeseen ja sieltä sitten tulee valmis PDF tiedosto. Olisin toki itsekin halunnut toteuttaa ko. tapahtuman,mutta, mutta kun ei ole sitä editoria. Kokeiluversioita löytyy, mutta kun ne ovat vain hetken aikaa käytössä, niin ei niistä ole pitemmäksi aikaa hyötyä. Eli mistä löytyisi työkalu tarpeeseen?


aapelus5395
Katsoja (Spectator)

  Mikä olisi hyvä PDF ohjelma. Minulla on paljon PDF tedostoja ja niihin pitäisi voida kirjoittaa avainsanoja kuten valokuviin voi. Nimikenttä ei riitä se on vain 32 merkin pituinen. Lisäksi olisi hyvä jos tiedostoja voisi selata kuvakkeina, se olisi helpompaa kuin tekstin lukeminen. Maksullisetkin ohjelmat käyvät kunhan ei maksa maltaita.

  Kiitos

  maijavari
  maijavari
  Osallistuja (Participant)

   Foxitilla on Foxit PhantomPDF -ohjelma, jonka perusversio maksaa 130 dollaria. Siinä voi lisätä pdf-tiedostoon avainsanoja ja muuta metadataa.  Ohjelmasta on kokeiluversio, ettei tarvitse ostaa sokkona.

   Sitä en tiedä, onko siinä sellaista tiedostonhallintaa, jossa voi selata esikatselukuvina, mutta nehän saa näkyviin suoraan Windowsissakin, kun laittaa suuret kuvakkeet päälle.

   Sitten on tietysti Adoben Acrobat, joka om ammatilaisten suosiossa, mutta sen perusversionkin hinta taitaa huidella lähempänä 20 egua kuukaudessa.

   Maija


   tumpelox
   Osallistuja (Participant)

    Hei!

    Minulla on Ashampoo PDF Pro ohjelma. Yritin täyttää scannattua tilillepano lomaketta. Se ei onnistunut ohjelma kertoi , että minulla ei ole oikeuksia sellaiseen. Osaisiko joku kokeneempi kertoa miten nuo oikeudet saataisiin.Arvelisin niiden löytyvän Windowsin asetuksista mutta olen niin sanottu ”poropeukalo” joten se on vähän haasteellinen tehtävä.

     

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille