Microsoft Office Word 2007

Avoin
Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 7 kuukautta, 3 viikkoa sitten.
Tekijä
heikmi
Osallistuja (Participant)

Mikähän on mahtanut mennä pieleen kun office paketin word ei oikein toimi. Viimeisen win- päivityksen jälkeen alkoi temppuilu, aina kun yrittää avata ohjelman/ word-tiedoston, word käynnistyy lataamalla sen aivan kuin asentaisi ohjelmaa??


user-339232
Katsoja (Spectator)

  Voiko kukaan antaa neuvoja, miten 365 Word ohjelman saa toimimaan Windows 10 käyttöjärjestelmässä? 365 Word ohjelman toiminnassa on kummallinen ominaisuus, että kursori ”lentää takaperin” keskelle jo kirjoitettua tekstiä. Miten edellisen ominaisuuden saa pois päältä? Se on ilmeisesti jokin automaattinen toiminto, jonka haluaisin ”helkkarin kuuseen” ja ikuisesti? Jos ohjelmassa on vielä jotain muutamia ”automaatti- asetuksia” esim. ennakoivaa tekstin syöttöä, niin senkin haluaisin pois. Kaikki aikaisemmat word ohjelmat toimivat järkeväsi (word 2003, 2007, 2010 ja 2013), kaikki edellä mainitut asennettiin DVD – asennuksena, eivätkä olleet kertamaksun jälkeen enää rahastettuna?


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Haluan neuvoja, miten kannettavasta poistetaan ”tasohiiren” toiminta, jossa on Windows 10 käyttöjärjestelmä?


   user-339232
   Katsoja (Spectator)

    Olen kysynyt tältä saitilta Windows 10 kursorin toiminnasta monella eri tavalla, mutta kukaan ei vaivaudu vastaamaan mitään? Eikö tähän löydy tietoa, vai mikä on?  Kerron vielä miten minun kursori kirjoittaessa toimii, kun kirjoitan sillä esim. upouudessa Windows 10:ssä. Kursori hyppää joskus valmiin tekstin sekaan taaksepäin? Sitten se voi mennä paikaltaan pois, ilman näppäimiin koskematta? Edellinen ilmiö esiintyy missä vain kirjoittaessa. Ensin tarvitsen neuvon, miten saan näppäimistön etuosassa olevan ”kosketus hiiren”ominaisuudet pois? Kokeilisin tätä ensin. Käyttöön jäisi vain tämä kädessä oleva langaton hiiri?

    Joppe
    Joppe
    Osallistuja (Participant)

     Moi,

     Kuulostaa vähän siltä, että kätesi osuu huomaamatta tasohiireen, kun kirjoitat, ja siksi kursori singahtelee sinne tänne.

     Tuollainen tuskin johtuu Officesta. Läppärisi käyttöohjeessa saattaa olla neuvottu, kuinka tasohiiri kytketään pois päältä, jos se on siinä mallissa mahdollista. Valmistajan tuessakin voi olla ohjeita.

     Kurkkaa myös tehtäväpalkin ilmoitusalueelle. Siellä yleensä on tasohiiren taustaohjelma. Nimi vaihtelee valmistajittain, se voi olla esimerkiksi ”Synaptics-osoitinlaite” tms. Sen avulla pystyy kytkemään kosketuslevyn pois päältä.

     Kannattaa kuitenkin varmistaa, että se on sellainen toiminto, joka hoksaa ottaa itsensä käyttöön, kun hiiri on pois käytöstä. Muuten on hankala toimia, ellei saatavilla ole langallista hiirtä, jolla pääsee naksuttelemaan asetuksia.

     Joppe

     Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille