Malwarebytes poistaa?

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 3 vuotta, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
make04
Osallistuja (Participant)

Ohjelman advanced system care ,ei ole vielä kokeillut pro versiota ?

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Jos tarkoitat Malwarebytesin Anti-Malware-ohjelmaa, niin se luokittelee Iobitin Systemcaren pup-ohjelmaksi (mahdollisesti ei-toivotuksi), koska Systemcare sisältää muun muassa järjestelmää käsittelevää koodia, jota Malwarebytes virheellisesti luulee haitalliseksi.

  Malwarebytesin asetuksissa kannattaa turhien varoitusten välttämiseksi laittaa Suojaus-välilehdellä ”Käsittele PUP:t haittaohjelmina” tilaksi ”Varoita käyttäjää” ja sama alempaan PUM-kohtaan.

  Ja kannattaa ottaa myös automaattinen karanteeni pois päältä Suojaus-välilehden alaosasta niin Malwarebytes ei poista luotettavia ohjelmia omin päin vain siksi, että se epäilee ohjelmaa, jota se ei tunne.

  (Jos käytössä on Malwarebytesin maksullinen versio, niin siinä pitää ajastaa automaattitarkistukset uudelleen, asentaa sitten Advanced Systemcare uudelleen, ajaa tarkistus Malwarebytesillä, ja poistaa tarkistuksen lopuksi kaikki valinnat, jotka viittaavat Systemcareen ja lopuksi valita vielä että Systemcare ohitetaan aina.)

  Myös joidenkin muiden Malwarebytesin kaltaisten työkalujen on raportoitu antavan vääriä hälytyksiä Iobitin Advanced Systemcaresta. Toivotaan, että nämä saavat ohjelmansa korjattua, niin käyttäjien ei tarvitse kärsiä keskenään kilpailevien ohjelmien riitelyistä.

  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille