Kannettava kuvaamaan omaa nukkumistasi

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  ripari 4 vuotta, 4 kuukautta sitten.
Tekijä
ripari
Katsoja (Spectator)

edullisella ohjelmalla yksin elävän/nukkuvan  äänen kera omaan tiedostoon. Jälkikatselu/-kuuntelu nopeutettunakin ja voisi jotakin raporttia tulostaa??

maijavari
maijavari
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Varmaan millä tahansa nauhoittavalla ohjelmalla voi seurata nukkumistaan. Kympissäkin on valmiina Kamera-sovellus. Se on aika simppeli, mutta niin sen ainakin saa kuvaamaan, että käynnistää videon ennen kuin nukahtaa ja pysäyttää, kun herää.

  Sovellus tallentaa videot mp4-muodossa Kuvat-kansiossa olevaan Kameran kuvat -nimiseen kansioon.

  Se haukkaa megatavun verran parissa sekunnissa, joten levytilaa on syytä olla vapaana. En tiedä, onko sovelluksessa jokin kokorajoitus videon pituudelle, mutta se selviää, kun kokeilet.

  Läppäriä ei parane päästää lepotilaan, vaan kaikki nukumiset kannattaa ottaa pois päältä, varmuuden vuoksi, vaikka kone saattaakin hoksata, että nauhoitus on käynnissä eikä yritä mennä nukkumaan.

  Varsinaisia unen seuraajia, joilla saisi jotain raporttiakin, ei taida pahasti olla ilmaisia tai halpoja muille kuin puhelimille. Monitorointisoftat ovat yleensä aika kalliita.

  Maija


  ripari
  Katsoja (Spectator)

   minulla on W8, josta en kameraa löydä


   ripari
   Katsoja (Spectator)

    Mikä sovellus on se, jolla huijari pääsee seuraamaan läppärini kautta minun kotiani. Näin on ainakin kerran tehty, (sen jälkeen peitin silmän läppärissäni), joten enkö minä voi toimia huijarina pc:lläni itse.

    maijavari
    maijavari
    Osallistuja (Participant)

     Laittomista softista en tiedä, mutta kyllä kasissa Kamera-sovellus on. Jos se on jostain syystä kadonnut, niin lataa se uudestaan Kauppa-sovelluksella-


     ripari
     Katsoja (Spectator)

      Kiitoksia vastauksestasi maija! Etsin, kun ehdin. Toivottavasti löytyy.

      Alueelle ‘OHJELMAT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.