Etunurkka ja perheenjäsenet

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi, 9 kuukautta sitten.
Tekijä
user-331557
Katsoja (Spectator)

Ajattelin laittaa vaimon läppärin tietoturvan kerralla ajantasalle.  Kirjauduin Etunurkkaan hänen koneeltaan omilla tunnuksillani kuten Kotimikron 1/19 sivulla 65 kehoitettiin tekemään.  Ensimmäisen tietoturvapaketin 2019 ohjelmana tuli esiin ohjelma Acronis ja päätin aloittaa siitä.  Asennus meni aivan mallikkaasti, mutta kun piti rekisteröityä ja annoin vaimon etu ja sukunimen sekä hänen sähköpostiosoitteensa ja keksin sopivan salasanan niin heti tuli virheilmoitus, että sähköpostiosoite ja salasana eivät kelpaa.  Lopetin koko asennuksen siihen enkä yrittänyt muitakaan tietoturvapaketin ohjelmien asennusta.  Missä mahtoi mennä vikaan?

 

[email protected]

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Acroniksen tilin luonnissa on saattanut tulla jokin kirjoitusvirhe ja palvelu antaa siksi virheilmoituksen. Kannattaa kokeilla uudestaan ja varmistaa, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein ja että salasanassa on vähintään kahdeksan merkkiä.

  Acroniksen palvelimella on myös voinut olla jokin häiriö, muta kyllä se ainakin äsken kokeillessa taas toimi.

  Jos Acroniksen käyttäjätilin luonti ei vieläkään onnistu, niin kaappaa ruutukuva tilin luontitilanteesta, jossa näkyy kyseinen virheilmoitus.

  Täällä on ohje, kuinka ruutukuvan saa liitettyä foorumin viestiin:
  https://keskustelut.kotimikro.fi/foorumi/kysy-meilta-foorumin-kayttaminen/topic/havainnollista-tarvittaessa-ruutukuvalla

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille