Android-appeja pc:llä

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi maijavari maijavari 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
Moriz
Katsoja (Spectator)

Onko kukaan saanut Android-appeja toimimaan omalla PC:llä? Minä kokeilin kaksi kertaa, mutta jäi kesken. Ohjelman asennus eteni ohjeen mukaan 9 vaiheeseen, mutta sen jälkeen tuli vaikeuksia. Latasin ohjelman Google Play kaupasta ja sieltä tuli enemmänkin, mitä oleti. Tuli tiedot omasta PC:stä, oman älykännykästä ja vieraasta älykännykästä? Sitten kysyttiin Enter 6-digit code? Koskaan ei tullut mistään tuollaista numeroa. Tuli myös kyselyvahvistus numerosta +441865587284, joka oli netin mukaan huijausnumero, OnePlus OnePlus 3T?? Että sillä lailla???

maijavari
maijavari
Osallistuja (Participant)

    Kyllä BlueStacks ainakin minulla toimii. Tosin se on äärimmäisen hidas eikä kovin vakaa, mutta se voi johtua tietokoneestani, joka on ikäloppu nuhapumppu. BlueStacks välillä herjaakin, että muistia on liian vähän.

    Aika moni BlueStacksin kautta lataamani sovellus tulee jostain syystä englanninkielisenä. Esimerkiksi Facebook tuli ensin enkkuna, mutta asetuksissa sen sai sentään vaihdettua suomeksi. Nyt se kyllä pelittää ihan ok, vähän hitaasta ruudunpäivityksestä huolimatta. Työpöydällä FB-sovellus ei kyllä ole kovin näppärä:

    Maija

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille