Advanced SystemCare Ultimate 11 poistaminen.

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  jorkkam888884 2 vuotta, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
jorkkam888884
Osallistuja (Participant)

Niin, miten poistan tuon ohjelman kun mikään ei tunnu tehoavan. Ainakaan IObit Uninstaller tai Windowsin oma poisto-ohjelma eivät tehoa. Nimi ja koko näkyvät joka paikassa.
Win 10

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Jos ohjelma näkyy poistamisen jälkeen asennettujen ohjelmien luettelossa, niin ei ohjelma silti enää ole asennettuna. Joskus listaan jää merkintä, vaikka asennus on poistettu.

  Jos epäilet, että ohjelman komponentteja on edelleen on koneella, niin asenna ohjelma uudelleen ja tee sitten normaali asennuksen poisto joko Windowsin asetusten kautta (Aloitus -> Sovellukset) tai Ohjauspaneelin kautta. Kympissä pääsee Ohjauspaneeliin, kun kirjoittaa hakuruutuun ”ohjauspaneeli” ja valitsee sen osumista.

  Ennen asennuksen poistoa sulje SystemCaren taustaohjelma napsauttamalla kakkospainikkeella tehtäväpalkin ilmoitusalueella olevaa SystemCaren kuvaketta ja valitse Poistu. (Jos kuvake ei näy, niin tuo piilotetut kuvakkeet näkyviin napsauttamalla ilmoitusalueen pikkunuolta.)

  Terveisin,
  KotiMikro-tuki


  jorkkam888884
  Osallistuja (Participant)

   Kiitoksia opastuksesta, nyt vasta ohjelma häipyi bittiavaruuteen! 🙂

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille