ULKOISEN KOVALEVYN FORMATOINTI

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-418620 4 kuukautta, 4 viikkoa sitten.
Tekijä
user-418620
Katsoja (Spectator)

Moi Kysyisin usb kovalevyn fomatointi ei onnistu win 10 kyseessä Buffalo Mini Station. Kovalevy on ollut Sony tv:n  tallennus levykkeellä( formatoitu tv:llä ) mutta nyt haluaisin sen tietokoneen lisälevyksi.  Kovalevy ei tule näkyviin kun resussin hallinnastakautta  tunnistaa osiot ja näytää paljonko levyllä on tilaa jäljellä. Vapautin sen tv formatoinnista tv:n avulla ja tv ilmoittaa että kovalevy voidaan formatoida tietokoneella uudelleen. Kokeilin myös tv:llä että levylle voidaan tallentaa ohjelmia tv:stä. Onko kenelläkään tietoa ohjelmasta jolla levyn pystyisi formatoimaan. T Jari

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Kokeile, näkyykö levy Levynhallinnassa. Jos se näkyy siellä, niin siellä voi kokeilla alustusta ja antaa sille myös kirjaintunnuksen, jos sillä ei sellaista ole.

  Napsauta kakkospainikkeella aloituspainiketta ja valitse esiin tulevasta valikosta rivi Levynhallinta. Jos tunnistat levyn listasta esimerkiksi koon perusteella, niin napsauta levyä kakkospainikkeella ja valitse Alusta.

  Jos levyllä ei ole kirjaintunnusta, eikä se näy ylemmässä listassa, niin se voi näkyä vain alemmassa luettelossa siirrettävänä levynä, jossa on varaamatonta tilaa. Napsauta varaamatonta tilaa kakkospainikkeella ja valitse Uusi tavallinen asema, niin ohjattu toiminto käynnistyy. Ajele se läpi muuttamatta mitään asetuksia, niin levy ilmestyy käyttöön.

  Joppe


  user-418620
  Katsoja (Spectator)

   Ei anna formatoida alaalla osiota 4. Osion kohdalta hiiren väärä näppäintä painamalla voi ainoastaan poistaa käytöstä. sitten hiiren väärä näpytämällä alhaala levyke kuvan kohdalla tulee aktiiviseksi ainoastaan poista käytöstä tai muuta dynaamisesksi levyksi. Jos yritän muuttaa dynaamiseksi toiminto ei ole tuettu. On kuitenkin formatoitu peruslevyksi. Löysin sen myös ylävalikosta kaikki osiot näkyy erillisinä kovalevyltä valikosta en heti huomannut. Saataa olla joki Sonyn kopio suojaus tila jäänyt  päällä tää on mielenkiintoinen ongelma. T Jari

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille