Näppäimistöongelma

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jupi 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
Jupi
Katsoja (Spectator)

Vaihtonäppäintä alaspidettynä pitäisi saada tekstiin lisättyä numeronäppäimissä olevia merkkejä esim. % jne. Vianmääritykset ja ohjainpäivitykset ei auta. Laitehallinasta, kun valitsee näppäimistön ja poistaa laitteen asennuksen ja sitten käynnistää uudelleen, silloin näppäimistö toimii kuten pitääkin. Mutta kun seuraavan sammutuksen jälkeen käynnistän uudelleen windowsin, niin ongelma on palannut. Ärsyttävää muistaa joka kerta kun koneen sammuttaa, mennä laitehallinnan kautta ja poistaa näppäimistö-laitteen asennus, että näppäimistö toimisi oikein seuraavassakin käynnistyksessä. Näppäimistö toimii kuten pitääkin tossa mun kymmenen vuotta vanhassa koneessa ja tämä kone on puoli vuotta vanha. Molemmissa käyttöjärjestelmä win 10 home. Kyseessä on usb-näppäimistö.

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Kokeile liittää näppis eri usb-porttiin, jos et vielä sitä testannut. Ja jos käytät keskitintä, älä liitä näppistä siihen, vaan suoraan koneen usb-porttiin.

  Tsekkaa myös Windowsin asetuksista, ettei esimerkiksi toiston suodatus ole päällä. Se voi häiritä naputtelua:
  aloituspainike -> Asetukset -> Aputoiminnot ja valitse vasemmasta laidasta Näppäimistö. Laita toiston suodatuksen tilaksi ”Ei käytössä”.


  Jupi
  Katsoja (Spectator)

   Kiitos vastauksesta. Noita on nyt tullut kokeiltua. Ei oo ollut apua. Näppäimistö toimii ajoittain oikein, kuten taas kerran tänään.

   Alueelle ‘OHEISLAITTEET’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.