Hiiren kaksoisklikkaustoiminto

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 5 kuukautta sitten.
Tekijä
ahvajuhani
Osallistuja (Participant)

Microsoft Mouse and Keyboard Centerin kautta säädän hiiren rullaan Double Click -toiminnon. Se pysyy päällä vain niin kauan kuin Windowskin on päällä. Uudelleen käynnistyksen jälkeen toiminto ei enää ole päällä, vaan se täytyy aina säätää uudestaan. Hiiri on USB-johdolla käytettävä ’vanha’ Basic Optical Mouse 1.0A. Minulla on myös toinen johdoton hiiri Energy+ TOKC-WM001, mutta siihen en saa tehtyä haluamaani asetusta lainkaan ehkä yhteensopivuussyistä. Voitteko auttaa, please.

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Kokeile auttaako, kun lataat ja asennat ohjausohjelmiston uudelleen tältä Microsoftin tukisivulta.

  Tietokoneessasi on todennäköisesti 64-bittinen järjestelmä, joten valitse 64-bittinen versio. Jos se ei suostu asentumaan, niin valitse 32-bittinen versio. Arm64 on tarkoitettu mobiilivehkeille.

  Microsoftin softa ei tue Energy+-hiirtäsi. Jos se on Geniuksen tekemä, niin sen ajureissa ei ainakaan tuolla tyypillä näyttäisi olevan muita softia kuin ”Energy mouse” -niminen. Sitä voi tietty kokeilla:
  http://us.geniusnet.com/download

  Windowsissakin on oma hiiriohjelmistonsa, joka löytyy, kun kirjoitat tehtäväpalkin hakuun ”hiiri”, valitset osumaluettelosta ”Muuta hiiren asetuksia” ja valitset esiin tulevassa ikkunassa linkin ”Hiiren lisäasetukset”. Siellä ovat ainakin hiiren perussäädöt, mutta hiirelle tehdyt lisäominaisuudet voi määritellä vain hiiren oman ohjelmiston kautta.

  Joppe

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille