Foscam C2 käyttöönotto

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Niko 3 vuotta, 10 kuukautta sitten.
Tekijä
ilmarsson2
Osallistuja (Participant)

Lehdessä 8/2017 on valvontakamera Foscam C2 testivoittaja. Mainitaan että käyttöönotto on vaivatonta ja tallennusmahdollisuudet monipuoliset. Yritin asentaa ko kameraa verkkoon, mutta ei siitä mitään tullut, ei langattomana eikä kaapelilla ainakaan pikaohjeen avulla. Soitin myyjäliikkeen asiakastukeen. Eka ohje oli, että käyttäjäpäässä pitäisi olla it ja tietoliikenne asiantuntija. Kun sitten kuitenkin halusin kuulla niitä ohjeita, niin sieltä tuli sellainen litania ammattislangia aliverkkoineen, ip-osoitteen etsimisineen ja osoitteen asentamisineen kameraan, että piti nostaa kädet pystyyn. Mukana olevalla levykkeellä on toki yli 100 sivuinen englanninkielinen käyttöohje, mutta sen kahlaaminen ja ymmärtäminen ei ole enää vaivatonta. Onkos kellään syvällisempiä ohjeita laitteen käyttöönottoon ja mielellään vaikka suomeksi?


Niko
Osallistuja (Participant)

    Moi,

    Valvontakameran käyttöönotto voi olla hankalaa puuhaa, varsinkin jo verkkohommelit eivät ole ennestään tuttuja. Tuosta mallista ei taida suomeksi ohjeita löytyä.

    Nettioperaattorin tukisivuilta saattaa löytyä tietoa portti- ja muista asetuksista valvontakameraa varten. Tästä Tilavahdin yleisohjeesta voi olla myös apua.

    Niko

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille