Wype/kirjautuminen ym.

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi, 4 kuukautta sitten.
Tekijä
hyggepost
Osallistuja (Participant)

Miksi sovellukseen kirjautumisen yhteydessä asiakasnumero-/postinumerokenttää painettaessa ko. tiedot ovat siellä muistissa. Kun niin on, mikä hyöty on uloskirjautumisesta?

Ko. sovelluksessa näkyy 10 lehteä. Kun lataan luettavaksi jonkin numeron, säilyykö se luettavana myöhemminkin, vaikkei sisältyisi 10. viimeisimpään lehteen?

Entä ovatko ladatut lehdet luettavissa vaikkei olisi kirjautuneena?

Foorumin ratkaistujen kysymysten määrä vähän harhaanjohtava, kun harvat näköjään kirjautuvat tehdäkseen ratkaisumerkinnän- onko parempaa tapaa vai ollenkaan tarpeellista niitä seurata?

Lisää tietoa olen foorumista saanut – kiitos !

 

 

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Kiitos hyvistä kysymyksistä ja palautteesta.

  Sovellus tosiaan muistaa tunnukset, joten uloskirjautumisesta ei sikäli ole mitään hyötyä. Ehkä korkeintaan sellaisessa tilanteessa, että samalla laitteella luetaan toista tilattua lehteä (eri asiakasnumerolla).

  Tuki selvittelee asiaa Wypen ylläpidon kanssa, jos sieltä saisi jonkun järkevän selityksen.

  Ladatut lehdet säilyvät laitteella niin kauan kunnes ne itse poistaa. Ladattuja voi lukea myös kirjautumatta sovellukseen:
  Käynnistä sovellus ja valitse oikealta ylhäältä alaspäin osoittava latausnuoli, niin pääset lataamiisi lehtiin. Jos esiin tulee sovellusta käynnistäessä kirjautumisruutu, niin valitse siinä Peruuta.

  Ratkaistujen määrää ilmoittava numero ei valitettavasti kerro totuutta tilanteesta. Olisi tietysti hyvä, jos käyttäjät ahkerammin merkkaisivat vastauksia, joista on ollut apua.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  KotiMikro-tuki
  KotiMikro-tuki
  Osallistuja (Participant)

   Hei taas,

   Asiaan tuli heti järkeenkäypä selitys. Sen lisäksi, että uloskirjautumista tarvitaan, jos käytetään kahta eri asiakasnumeroa, niin uloskirjautuminen pitää tehdä myös siinä tapauksessa, että oma asiakasnumero muuttuu. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun lopettaa tilauksen ja aloittaa myöhemmin uuden. KotiMikroa tilataan usein hyvin lyhyitäkin jaksoja.

   Sovelluksessa ei ole asetusta sovelluksen muistin nollaamiseksi, saati muitakaan asetuksia, joten siinä olisi kyllä parannettavaa. Toivotaan, että Wype-väki kehittää sovellusta niin, että siihen saadaan uusia toimintoja.

   KotiMikro-tuki

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille