Kotimikron artikkelit

Avoin
Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 7 kuukautta sitten.
Tekijä
kari13
Osallistuja (Participant)

En enää löydä Kotimikron artikkeleita oli selain mikä hyvänsä. Olisin kaivannut ohjelmaan EaseUS Todo Backup opastusta lehdestä. Ettei tarvitse aina alkaa selata vanhoja Kotimikro lehtiä. Olisi edes tieto missä lehdessä kyseinen artikkeli oli.

t. Kari13

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Easeuksen varmistusohjelmasta oli artikkeli numerossa 14/2016. Artikkelin voi myös ladata pdf-tiedostona tällä linkillä, jos lehti ei ole saatavilla. Pdf-tiedostossa on hieman kehnot kuvat, mutta kyllä niistä jotain irti saa.

  Artikkelihakemisto on työn alla. Se itse asiassa meni rikki, kun järjestelmää uusittiin hiljattain.

  Terveisin,
  KotiMikro-tuki


  hope.hopeless176662
  Osallistuja (Participant)

   En ole löytänyt koskaan tästä kotimikrosta sellaista ohjelmaa, kuin Total Uninstall    https://www.martau.com/   Olen käyttänyt tätä ohjelmaa tiedostojen poistamiseen jo pitkän aikaa ja mielestäni se on paljon parempi, kuin Iobit Uninstaller. Kenellekä sais tietoa menemään eteenpäin, että tällainenkin ohjelma kannattaisi hommata tähän lehteen.

   Toimitus
   Toimitus
   Avainmestari (Keymaster)

    Kiitos juttuvinkistä!

    Noita maksullisia työkaluja on useita, mutta niitä on esitelty säästeliäästi juuri sen takia, että ne ovat maksullisia. Niiden hankkiminen valmistajalta KotiMikron lukijoille ei aina ole helppoa.  Se vaatii neuvotteluja ja yhteistyösopimuksia.

    Total Uninstall on kyllä pitkän linjan softaa. Se on ollut markkinoilla yli 15 vuotta ja oli alun perin ilmaisohjelma. Ei se nytkään kallis ole, perusversio noin 25 euroa, mutta mieluummin otetaan vinkkejä hyvistä ilmaisista ohjelmista.

    Terveisin,
    Juhani/toimitus

     


    user-331557
    Katsoja (Spectator)

     Jossain lehdessä oli juttu miten poistetaan uudesta läppäristä turhat esiasennetut ohjelmat joita ei tarvitse tai ei halua käyttää, mutta nyt en ole onnistunut löytämään kyseistä juttua kysymys kuuluukin että missä lehden numerossa ja millä sivulla juttu oli?

     Antti

     KotiMikro-tuki
     KotiMikro-tuki
     Osallistuja (Participant)

      Hei!

      Aihetta on saatettu käsitellä parissakin lehdessä, mutta ainakin viime vuonna nrossa, 12/20219, oli juttu Geek Uninstallerista, jolla voi raivailla ohjelmia. Juttu on täällä:
      https://etunurkka.kotimikro.fi/ohjelmat/yllapito-ohjelmat/geek-uninstaller

      Ystävällisin terveisin,
      KotiMikro-tuki

      Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille