Artikkelien haku lehdestä

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten.
Tekijä
mattijnasi314221
Katsoja (Spectator)

Törmään toistuvasti ongelmaan etten löydä millään haluamaani artikkelia tai ohjelmaa lehdestä. Lehden numeron perusteella haku on hyödytön koska ei voi millään muistaa missä lehdessä artikkeli on ollut. Olen yrittänyt hakea etunurkasta valokuvien järjestelyyn sopivaa ohjelmaa ja muistelen että auslogic photo viewer oli sellainen. Hakutoiminto ei löydä kyseistä ohjelmaa millään sanoilla. Olen yrittänyt auslogic, phot, kuva, valokuva, viwere, järjestelijä jnee, mutta mikään ei löydä kyseistä ohjelmaa. Mikä logiikka hakutoiminnassa on jotta haluamansa ohjelma löytyisi helposti. Kirjoitetaanko suomeksi va englanniksi? täytyykö ohjelman nimi olla täysin oikein ja kokonaan vai riittääkö vain nimessä esiintyvä sana jne. Haluaisin siis järjestää valokuvat omiin kansioihinsa raahaammalla ne oikeisiin paikkoihin ja siihen tarvitsisin hyvää ja helppoa ohjelmaa. Niin ja etsin vielä sitä luettteloa missä kerrottiin kaikki ohjelmat ja missä lehden numerossa sitä on käsitelty. Ei löydy sitäkään millään.  Terveisin -Matti-

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Haku toimii luokattoman huonosti, jos ollenkaan. Se on ollut pitkään epäkunnossa, mutta nyt siihen on tulossa parannus, kun järjestelmä siirretään lähiaikoina uudelle alustalle. Uudella alustalla pitäisi sitten toimia vapaa tekstihaku, eli hakea voi käytännössä millä tahansa hakusanoilla tai merkkijonolla.

  Auslogicsilla ei ole Photo Viewer -nimistä ohjelmaa. Etunurkassa olevat Auslogics-yhtiön ohjelmat löytyvät Etunurkan haulla ”auslogics”.

  Järjestelmäsiirron takia Etunurkassa on tällä hetkellä muutakin hämminkiä, joka sotkee muun muassa juuri hakua, ja osa ohjelmista on pudonnut indeksoinnista, jolloin ne eivät näy haussa lainkaan. Se on ikävä vika, joka toivottavasti saadaan pian korjattua.

  Kuvajärkkäreista Etunurkasta löytyy esimerkiksi Ashampoo Photo Commander, jota kannattaa kokeilla:
  https://etunurkka.kotimikro.fi/ohjelmat/kuvankasittely/ashampoo-photo-commander

  Vuosihakemistoa ei valitettavasti ole enää saatavana.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille