Win10 lukitusnäyttö

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-328486 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
user-328486
Osallistuja (Participant)

Win 10 jakaa lukitusnäyttöinä hienoja taustakuvia, jotka tuntuvat katoavan kuin kuuluisa aine Saharaan. Onneksi nuo kuvat ovat löydettävissä omalta koneeltasi, vaikka asia on hieman monimutkainen.

1. Resurssienhallinnassa täytyy ensiksi määrittää piilotetut tiedostot, hakemistot ja asemat näkyviksi (joka ainakin minusta on muutenkin järkevää). Se tapahtuu seuraavasti: Avaa Resurssienhallinnasta Näytä valikko ja sieltä kohta Asetukset. Kansion asetukset ikkuna avautuu. Valitse välilehti Näytä ja vieritä listaa alas ja valitse kohta Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat. (Oletus on Älä näytä piilotettuja…) Klikkaa Käytä kansioille ja sitten OK.

2.Seuraavaksi täytyy etsiä se kansio, johon kuvat on tallennettu. Se on aika kryptinen. Tämä tietokone>c: >Käyttäjät>(oma käyttäjänimesi)>AppData>Local>Packages>Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy>LocalState>Assets. (phuuh!!) Jos mitään ei näy, ovat tiedostot vielä piilotettuina ja joudut toistamaan edellä olevan toiminnon. Näkyvissä pitäisi olla tiedostolista, jossa on yli 60 merkkiä pitkiä käsittämättömiä nimiä ilman mitään tunnistetta. Kopioi tästä listasta jokin (tai kaikki) suurimmista tiedostoista (yli 400kt, mahd. yli 1000 kt) johonkin helposti löytämääsi kansioon. Avaa kansio Resurssienhallinnassa, valitse juuri kopioimasi tiedosto hiiren kakkospainikkeella ja valitse Nimeä uudelleen. Lisää tiedoston tunnisteeksi .jpg (samalla voit muuttaa nimen lyhyemmäksi, vaikka tausta 1234).

Siinä se on! Nyt voit katsella kuvaasi, tulostaa sen tai laittaa kuvan Windowsin taustakuvaksi. Nojaudu taaksepäin ja nauti kuvasta! Heikki rekki

Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille