Freedom verkonsalaaja

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 8 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
pukinmŠen nšrtti
Osallistuja (Participant)

Tälläinen tapaus ilmeni itselleni. Jonkun kylkiäisenä koneelle tuli IObit Malware Fighter. Sen jälkeen alkoi ongelmat. Nettiyhetys ei oikein toiminut ja jos toimi niin tosi hitaasti. Freedom putosi kelkasta eikä oikein millään saanut päälle. Sitten muistin noin vuosi sitten tapahtui sama juttu. Vuorokausi meni että keksin missä mättää. Ei tietoa onko muille sattunut sama juttu mutta, varoituksena tämä.

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  IObit Malware Fighter on myös Etunurkan tietoturvaohjelmien kokoelmissa, eikä se ainakaan täällä testikoneella riitele F-Securen Freedome-ohjelman kanssa, joka myös erinomaisena vpn-ohjelmana pyörii testikoneella.

  On tietysti mahdollista, että Iobitin selainsuoja, joka siinä on oletuksena käytössä, ei ole yhteensopiva Freedomen selainsuojan kanssa. Freedome on aika herkkä tutka, mikä on tietysti hyvä juttu.

  Jos vielä käytät Iobitiä, niin pistä niiden tukeen tietoa ongelmastasi Freedomen kanssa. He ovat varmasti kiinnostuneita tiedosta.

  Terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille