Youtube ei toimi Cromessa

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-325948 5 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
user-325948
Katsoja (Spectator)

Hei,

Yritän katsoa mm. Inderes’in tekemiä videoita Cromella ja saan ilmoituksen ”Video ei ole käytettävissä. Videon käyttöä on rajoitettu” Muissa selaimissa kyllä toimii. Miten korjata kun Crome on oletusselaimeni. Vai pitääkö vaihtaa oletusselainta?

Terveisin,

Eero

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Chrome taitaa vaan sekoilla. Kokeile auttaako, kun palautat sen asetukset. Se yleensä tepsii parhaiten tuon tapaisiin ongelmiin, jotka voi johtua jostain sovelluksesta tai laajennuksesta, joka on sorkkinut asetuksia:
  Avaa Chromen hallintavalikko oikean yläkulman kolmesta pisteestä, valitse Asetukset -> Lisäasetukset -> Nollaa ja puhdista -kohdasta Palauta kaikki asetukset alkuperäisiksi -> Nollaa asetukset.

  Voi ongelma jostain muustakin, kuten esim. joistain ”perhetila”-tyyppisistä säädöistä johtua, mutta kyllä kokeilisin tuota nollausta ensin.

  Terveisin,
  Joppe


  user-325948
  Katsoja (Spectator)

   Moi,

   Kiitos vastauksesta YouTube Cromessa toimii nyt.

   Samalla poistui Etunurkasta lataamani laajennus Malware joka luultavasti oli se joka esti YouTube videon. No minulla on F-Securen suojaus, joten se saa nyt riittää.

   Terveisin,

   Eero

    

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille