Lääkärin Kokkila/sim

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
user-404135
Katsoja (Spectator)

Minulla on netti tai paremminkin oli läppärissä mokkulalla. Ostin juuri tabletin, jossa on paikka sim-kortille. Ostin myös uuden sim-kortin jossa kaikki kolme kokoa. Läppäriin käy suurin koko ja tablettiin nano. Kotiin tultuani kokeilin korttia läppärissä ja kaikki toimi ok Sitten laitoin kortin tablettiin ja toimi ok. Koska tabletti vaatii vielä hiukan opettelua, laitoin simmin taas mokkulaan. Nyt yhteys ei toiminutkaan vaan herjasi, että Laita sim-kortti. Mokkulan (huawei E3372) läppäri kyllä tunnistaa ja se näkyy kyllä asetusten muissa laitteissa. Olen suorittanut yhteyden vianmäärityksen useaan kertaan, mutta ei auta. Olen yrittänyt uudelleenkäynnistystä ja sammutusta, ei apua. Minulla on Windows-10, jonka olen päivittänyt vähän aikaa sitten. Kävin kysymässä asiasta Elisan myymälässä, mutta siellä vaan kovasti kaupattiin ylimääräistä liittymää, ja näytti että ovat muuten haluttomia neuvomaan  onko tähän ongelmaan ratkaisua.

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Varmaan tarkistitkin, mutta tuli mieleen tuosta, että kai laitoit sim-kortin oikein päin ja oikeaan paikkaan, eli isompaan. Isompi on tuossa E3372-mallissa sim-kortille, pienempi paikka on muistikortille.

  Joppe


  user-404135
  Katsoja (Spectator)

   Ei sitä sim- korttia (suurin koko) voi edes laittaa muistikorttipaikkaan, ja laitoin myös oikeinpäin. Ja väärinpäin laittamalla se ei mene perille asti.

   Joppe
   Joppe
   Osallistuja (Participant)

    Huawein sim-kortinlukijassa saattaa olla jotain vikaa, kun kortti kuitenkin toimii muissa laitteissasi. Kokeile mokkulaa jossain toisessa tietokoneessa. Jos se ei siinäkään toimi, niin silloin luulisi vian olevan mokkulassa.

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille