Firefox ja sivupaneelin linkkilista

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.
Tekijä
seijanie
Katsoja (Spectator)

Internet Explorerissa käytin linkkilistaa, jossa linkit oli ryhmitelty luonteensa mukaisesti eri kansioihin.  Minulla oli mahdollista IE:n asetuksista laittaa päälle asetus, joka ohjasi aiemman linkkikansion sulkeutumaan, kun avasin toisen linkkikansion.

Firefoxista en ole tällaista asetusta löytänyt.  Onko sitä siellä vai ei?   Jos on, niin missä?


user-339232
Katsoja (Spectator)

  YouTube live lähetys:

  Miksi YouTube Live lähetys ei aukea tietokoneessani? Kaikki muu YouTube ohjelma aukeaa normaalisti Windows 7 käyttöjärjestelmässä ja Explorer 11 selaimella.

  Mutta kun olen avannut päivitetyn Firefox selaimen Youtube live lähetysten katsomista varten, niin tulee Virhe ilmoituksena: Selaimesi ei tällä hetkellä tunnista käytettävissä olevia video muotoja. Minä teen seuraavassa pyydettyjä muutoksia:

  Klikkaa tätä, niin voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä HTML-5 videoista.

  Tämä selain Firefox (sisältää HTML-5 lisäosan) tukee: HTML Video Element/H.264 /WebMVP8/Media Source Extensions/MSE&H.264/MSE&WebMVP9.

  *) H.264-toisto määräytyy laitteisto – ja käyttöjärjestelmäsi yhteensopivuuden mukaan?

  Nykyinen selaimeni Firefox (jossa on HTML5-lisäosa) avaa ohjelmia, jotka vaativat HTML-5 lisäosan, esimerkiksi RUUTU+ aukee, joka vaatii HTML-5 lisäosan.  Miksi Firefox selaimeni ei avaa YouTube live ohjelmia? (Firefox ei ole tietokoneen pääselain)

  Lisäksi näyttöön tulee joskus tieto(virhe) ”Failed to find video url”

  Lisäksi google hokee jotain: YouTube tietokonesivustosta on kaksi eri versiota: nykyinen versio ja vanha versio??  Löytyykö täältä selvää apua tilanteeseen?

   

   

   

  KotiMikro-tuki
  KotiMikro-tuki
  Osallistuja (Participant)

   Hei,

   Jokin Firefoxin laajennus saattaa olla syynä videoiden toimimattomuuteen.

   Kokeile toimiiko Youtuben livelähetys Firefoxin vikasietotilassa. Jos toimii, niin silloin syynä on jokin Firefoxiin asennettu laajennus.

   Pääset käynnistämään Firefoxin vikasietotilassa, kun käynnistät Firefoxin Vaihto-näppäin pohjassa. Valitse esiin tulevasa ikkunassa ”Käynnistä vikasietotilassa”.

   Varmista sekin, että käytössä on uusin Firefoxin versio:

   Avaa asetusvalikko (yläoikean kolme viivaa) -> Ohje ->Tietoja Firefoxista

   Uusin versio no 58.0.2

   Firefoxin pitäisi kyllä huolehtia päivityksestä automaattisesti.

   Vihoviimeisenä keinona voi kokeilla sitä, että poistaa Firefoxin ja asentaa sen sitten uudelleen.

   Terveisin,
   KotiMikro-tuki


   seijanie
   Katsoja (Spectator)

    Niin… siis minä kysyin FF:n sivupaneelista, jossa on ryhmiteltyinä tallennettuna kaikki ne linkit, joita useimmiten käytän.  Internet Explorerissa saan laitettua asetuksista sen niin, että jos avaan toisen linkkiryhmän, niin edellinen (tai kaikki muut) sulkeutuu.  Missä FF:ssä on tämä asetus, vai onko siellä sitä?

    KotiMikro-tuki
    KotiMikro-tuki
    Osallistuja (Participant)

     Hei,

     Jos tarkoitat sivupaneelia, joka aukeaa muun muassa näppäinyhdistelmällä Ctrl + B, niin tuen tiedossa ei ole kuvaamasi kaltaista asetusta.

     Terveisin,
     KotiMikro-tuki

     Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille