Lehden 8-2017 etunurkan ohjelmat WirelessKeyView ja Browser Password Encryptor

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
erkki saarimies
Osallistuja (Participant)

Norton 360 tietoturvaohjelmani ei anna ladata kyseisiä ohjelmia vaan herjaa ohjelmia vaarallisiksi ! Onko järkevää esim, ohittaa Norton että saa ohjelmat ladattua ?

yt, Erkki

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Tietoturvaohjelmat antavat varoituksen salasananoja kaivavista ohjelmista ja niiden komponenteista, koska tällaisia ohjelmia voidaan käyttää myös väärin.

  Tässä tapauksessa varoitus on kuitenkin aiheeton, koska ohjelman on asentanut itse, eikä sitä ole kukaan asentanut salaa vakoillakseen salasanoja.

  Varoituksen voi siis molempien kohdalla ohittaa ja ohjelmia voi käyttää.

  Helpoin konsti poistaa tiedosto Nortonin karanteenista on ladata tiedosto uudelleen Etunurkasta ja valita sitten Nortonin ilmoituksesta Näytä tiedot -linkki. Seuraavassa ikkunassa voi valita Palauta ja jatkaa palautus loppuun, niin ladattu tiedosto on käytettävissä Windowsin Ladatut tiedostot -kansiossa.

  Karanteeniin pääsee tarvittaessa myös Nortonin asetuksissa. Menettely vaihtelee hieman Nortonin versiosta riippuen, mutta periaate on kaikissa sama:

  Valitse Tietoturvahistoria-ikkunan Karanteeni-näkymässä palautettava tiedosto.

  Valitse Tiedot-ruudusta Valinnat. Valitse Uhka havaittu -ikkunassa Palauta ja ohita tämä tiedosto.

  Niinkin voi tehdä, että ottaa latauksen ajaksi Nortonin pois päältä napsauttamalla tehtäväpalkin ilmoitusalueella olevaa Norton-kuvaketta kakkospainikkeella ja valitsemalla rivin Poista Auto-Protect käytöstä.

  Terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille