Da Vinci ja latatuminen- 33 min jäljellä ja yhteys 50 Mt/s

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Toimitus Toimitus 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
user-378228
Katsoja (Spectator)

Voisitte laittaa etunurkkaan ohjelmatidostojen koot. Tämäkin giganen jörrikkä latailee yön yli ohuilla piuhoilla. Ja niin, että latautuminen alkaa keskeltä ruutua eikä huomaamatomasti alanurkasta. Tuli ladattua neljästi, ennen kuin huomasin.

Toimitus
Toimitus
Avainmestari (Keymaster)

  Hei,

  Kiitos palautteesta.

  DaVinci Resolvessa on tosiaan poikkeuksellisen iso asennustiedosto, jonka lataaminen keskinopeallakin yhteydellä kestää useita minuutteja.

  50 megabitin sekuntinopeudella toimivalla yhteydellä teoreettinen latausnopeus on noin kuusi megatavua sekunnissa, eli vähintään kolme minuuttia kuluisi DaVincin asennustiedoston lataamiseen ihanneoloissakin.

  Vaikuttaa siltä, että palvelimella on ollut ruuhkaa tai jokin häiriö, jos latauksesi on kestänyt tuntikausia. Joskus auttaa, kun keskeyttää latauksen ja aloittaa uudestaan, jos latauksen kesto näyttää tolkuttomia lukemia.

  Tiedosto alkaa latautua Etunurkasta heti, kun valitsee latausikkunassa ”Hyväksy ja lataa”. Se, miten latauksen edistyminen näkyy, riippuu käytetystä selaimesta. Useimmat näyttävät latauksen tilan alareunassa.

  Asennustiedoston koon ilmoittaminen on ihan hyvä idea. Joissain tapauksissa lehdessä on mainittu erikseen, jos tiedosto on tavanomaista kookkaampi. DaVinci Resolven kohdallakin olisi niin saanut olla.

  Ystävällisin terveisin,
  Juhani Koivisto
  toimittaja

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille