Ashampoo Backup varmuuskopiointiohjelma

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 2 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
esko.ojanen537179
Osallistuja (Participant)

Olen käyttänyt Ashampoo Backup-varmuuskopiointi ohjelmaa, aluksi ilmaisversioilla, nykyään Backuo Pro-versiota. Kopioinnit olen tehnyt ulkoisille levyille. Tietokoneen kiintolevyn kansioon, josta on tehty varmuuskopiointi, ilmestyy kopioinnin yhteydessä tiedosto [[Meta]] Sen koko on yleensä alle 10 kilotavua. Se näyttää turhakkeelta. Voiko sen poistaa ilman haitallisia seurauksia? Jos kopioi esim. omalta kiintolevyltä tällaisen kansion tuttavan muistitikulle, nämä ”metat” seuraa mukana ja aiheuttavat hämmennystä.

Olen myös havainnut, että jonkin laajemman kokonaisuuden kopioinnissa ulkoiselle levylle on tullut kyllä joillekin pikkukansioille nimi ja kuvake, mutta sisältö puuttuu. Olen täydentänyt sisällön ulkoisen levyn kansioon tietokoneelta. Seuraavassa varmuuskopioinnissa tämä kansio ulkoisella levyllä on taas tyhjä. Mistähän vika johtuu?

EO

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Nuo [[Meta]]-nimiset ja  myös mahdolliset [[Meta-new]]-nimiset ovat Ashampoon käytössä, ja niiden poistamisesta voi tulla ongelmia. Niitä ei pysty myöskään piilottamaan, joten niiden kanssa on elettävä.

  Koska käytät maksullista versiota, niin kannataa kuitenkin varmistaa Asampoon tuesta, voiko tiedostoille tehdä jotain. On esimerkiksi mahdollista, että jokin päivitys auttaa poistamaan ne.

  Kansion kopioimattomuus voi johtua jostain risaksi menneestä rekisterimerkinnästä. Kokeile luoda kansiot uudelleen ja liittää ne sitten uuteen varmistussarjaan.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille