Televisio WIFI-verkkoon

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 2 vuotta, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
veikko.saarinen
Katsoja (Spectator)

<p>Vuosi alkaa olla lopuillaan ja olen -kuten uutisten mukaan monet muutkin- hankkinut uuden kannettavan ja uuden taulutelkkarin. Koska molemmat hyödyntävät kotini WIFI-verkkoa, tiedustelen onko mahdollista tehdä sellainen viritys , jonka avulla voisi katsella television ruudulla kannettavassa olevia valokuvia?</p><p>Kiitos mielenkiintoisesta KOTIMIKRO lehdestä ja hyvää Joulun odotusta teille kaikille.</p><p>Veikko Saarinen</p>

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi!

  Hyvässä lykyssä älytelkkarisi tukee Miracast-tekniikkaa, jota Windows 10:ssä voi käyttää tietokoneen näytön peilaamiseen televisioon.

  Avaa Windowsin Toimintokeskus napsauttamalla tehtäväpalkin oikeassa reunassa olevaa puhekuplan kuvaa. Valitse Yhdistä. Jos tv tukee samaa tekniikka, se ilmestyy laiteluetteloon, josta sen voi valita. Myös kuvan jakotapaa voi muuttaa.

  Telkkarissakin voi joutua muuttamaan asetuksia, joten ihan yksinkertaista homma ei välttämättä ole. Tv:n manuaalissa saattaa kuitenkin olla ohjeita yhdistämiseen.

  Kiitos mukavasta palautteesta!

  Alpo
  KotiMikro-tuki

  Alueelle ‘ÄLYPUHELIMET JA TAULUTIETOKONEET’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.