Chromen taustasynkronointi

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten.
Tekijä
hyggepost
Osallistuja (Participant)

Android-puhelimessa selaimena on Fsecuren Safe Browser, jonka hakukoneena on google, myös Chrome-selain on asennettu.

Jos Chromesta poistaa taustasynkronoinnin se ilmeisesti vähentää akun virrankulutusta mutta mitä haittavaikutuksia siitä on? Crome on asennettu myös tablettiin ja tietokoneeseen, kummassakin sen käyttö vähäistä.

 

 

 

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Kyllä sen taustasynkan voi ottaa pois päältä ainakin silloin, kun käyttää matkaverkkoa, varsinkin jos käytössä on jokin rajallinen dataliittymä.  Silloin sovellus ei yritä lähettää mitään dataa, kun siirtyy pois palvelusta, esim. chatista tai sähköpostista, eikä se myöskään koita päivitellä mitään tai jatkaa taustalla jonkin kuvan lataamista palveluun, kun sovelluksen sulkee.

  Wifissä ei ole niin väliä.

  jos oikein  haluaa pihdata, niin mobiililaitteessa synkronointi ja taustadata kannattaa pitää aina pois päältä, niin sovellukset eivät yritä taustalla synkata kalentereita tai hakea uusia sähköpostiviestejä tai kavereiden someiluja.

  Ja kai siinä akkukin säästyy kun taustadata ei liiku.

  Ei kai siitä pois päältä kytkemisestä varsinaisesti mitään haittaa ole Chromen sen paremmin kuin muidenkaan sovellusten kanssa. Viestien ym. päivitykset voi tehdä manuaalisesti sitten kun sovellus on auki.

  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille