Älypuhelimeen GPS navigaattori

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-339232 6 kuukautta, 3 viikkoa sitten.
Tekijä
hope.hopeless176662
Osallistuja (Participant)

Hei!

Olisin kysellyt, että mikä sovellus on paras älypuhelimeen  GPS navigaattoriksi. Sovelluksia löytyy Play-kaupasta pilvin pimein, mutta ei ole tarkoitus kokeilla kaikkia, että mikä olisi paras tai hyvä GPS sovellus ladattavaksi. Eli joillakin on varmaan kokemusta näistä asioista, joten jään mielenkiinnolla odottelemaan vastauksia

maijavari
maijavari
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Google Maps ja Here WeGo ovat pärjänneet hyvin testeissä. Molempia on kehuttu varsinkin ajan tasalla olevista kartoista.

  Here oli niukasti paras KotiMikron testissä viime vuonna. Numerosssa 16/2018 oli mukana viisi sovellusta. Google Maps tuli toiseksi.

  Itse tykkään Google Mapsista ja luotan, että siinä on aina niin tuoreet kartat kuin mahdollista. Lisäksi Google testaa Maps-sovelluksessa parhaillaan nopeuskameroista varoittavaa toimintoa, joten senkään puolesta Maps ei enää jatkossa häviä muille sovelluksille. Tosin mitään tarkkaa tietoa ei ole kerrottu, milloin tuo ominaisuus tulee.

  Maija

   


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Minulla on Here We Go Samsungin Android Tabletissa, lisättynä Tom Tomin tiekameroilla. Toimivat hyvin yhteen. On selkeä suomalinen puheääniohjaus, ylinopeuden varoitukset varoitukset tulevista tiekameroista. Toimii hyvin ilman nettiä, vain gps päälle, niin pärjäät aika hyvin. Tarkista päivitykset Wifi ominaisuuden kanssa kotona.

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille