Salasana G-mailiin

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 2 viikkoa, 6 päivää sitten.
Tekijä
heikmi
Osallistuja (Participant)

Onko mitään keinoa saada salasanakysely gmail sähköpostiin kun käyttää sitä anroid tabletilla? Nythän g-mail on aina auki kun laitteen avaa, eikä sitä voi sulkea eikä siitä poistua. Sähköposti/ G-mail sovellusta ei ilmeisesti voi myöskään mitenkään poistaa anroid laitteelta, jolloin pystyisi sähköpostia käyttämään selaimen kautta.
Viimeisessä Kotimikrolehdessäkin esitetty kaksivaiheinen tunnistus taas tuntuu turhan vaikealta kaikkine puheimenkäyttöineen ja nettiyhteyksineen.

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Androidissa se ei onnistu, koska tilit on tallennettu puhelimeen ja tileihin kirjaudutaan automaattisesti, kun laite avataan.

  Kaksivaiheinen tunnistus on tosiaan aika työläs konsti ja meikäläisen mielestä turhaa paranoiaa. Eikä se tässä tapauksessa auttaisikaan, koska se tulee väliin vain silloin, jos kirjautuu Google-tiliinsä tai Gmailiinsa jollain uudella laitteella.

  Paras keino on käyttää laitteen omaa lukitusta, pin-koodilla tai muulla salasanalla. Silloin varas tai kukaan muukaan ulkopuolinen ei pääse sisältöön käsiksi.

  Yksittäisten sovellusten lukitukseen tarkoitettuja sovelluksia on, jos sellaista haluaa kokeilla. Tämä AppLock näyttää olevan suosittu, koska sitä on ladattu miljoonia kertoja. Sillä voi lukita minkä tahansa sovelluksen salasanan taakse, kuten muun muassa Gmailin.

  Joppe

   

  Joppe
  Joppe
  Osallistuja (Participant)

   Moro vielä,

   Löytyi muuten tietoturvayhtiönkin tekemä sovelluslukitussovellus, Norton App Lock.

   Terveisin soveltaja-Joppe

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille